Trendtour Food & Beverage
Deze guided tour is speciaal voor food lovers, foodservice en horeca.
In 1 middag ga je langs minimaal 5 concepten op het gebied van food, horeca en hotellerie. De nieuwste trends, gastvrijheid en business modellen.
- We starten natuurlijk op onze locatie aan de Tramkade, waar je wordt ontvangen bij espressobar Da Silva met haar eigen koffiebranderij of in het Ketelhuis
- Hierna gaan je met onze Food Trendwatcher een rondje maken langs alle food hotspots.
- Afhankelijk van de interesse kan zij het programma aanpassen. Door het gebruik van de e-Choppers kunnen we heel makkelijk en op stille wijze meerdere locaties in 1 middag ontdekken
- Bij iedere stop, is er een toelichting door de horecaondernemer en/of de gids en mogelijk een kleine proeverij
- Vanzelfsprekend is Boon op de Tramkade. één van de huzarenstukjes op het gebied van nieuwe foodconcepten
We sluiten af bij een van de horecagelegenheden op de Mengfabriek, één van de laatste stukjes rauw ’s-Hertogenbosch
- Min aantal personen 10
Max aantal personen 24
Inclusief e-Choppers, Begeleiding door gids, 1 x koffie/thee, 5 trendy locaties met proeverij.
Plan deze trip minimaal drie weken van te voren i.v.m. de beschikbaarheid van onze gids. Liever zelf de trendtour doen zonder gids dan krijg je van ons een route en highlights voor een heerlijke culinaire dag.