Dagje uit e-Chopper puzzeltocht

dagje uit Puzzeltocht Den Bosch

Dagje uit e-Chopper Puzzeltocht

Dagje uit Den Bosch met de e-Chopper puzzeltocht

De stoere e-Choppers staan voor jullie klaar op de Tramkade. Na uitleg over de e-Chopper en een proefrondje rijden jullie naar de start locatie van de puzzeltocht.

Op de startlocatie worden jullie verwelkomt door onze partner “Den Bosch evenementen”. Zij begeleiden deze uitgebreide Bossche puzzeltocht.

Je gaat samen met je teamgenoten op de e-Chopper door het centrum van Den Bosch om alle puzzels zo snel mogelijk op te lossen. Welk team heeft snelst alle puzzels opgelost? Wie wint de e-Chopper puzzeltocht? Vergeet ondertussen niet, te genieten van de mooie omgeving!

De avontuurlijke speurtocht gaat over de Markt, langs de Sint-Jan en dwars door alle leuke straatjes en steegjes. Op stap met een stadsplattegrond en een aantal raadsels kom je langs alle bezienswaardigheden en monumenten van de stad! Je leert op een super leuke manier Den Bosch kennen en de verhalen achter verborgen plekjes in de stad. 

De resultaten van de puzzel en de tijd geven uiteindelijk weer welk team de prijs mag komen ophalen! Even na borrelen om samen de leukste momenten door te nemen en genieten van je drankje op de gezelligste terrassen van Nederland! Veel plezier!

Details over dit Dagje uit Den Bosch

Je haalt de e-Choppers op bij de Tramkade (500 meter van station Den Bosch).

Een dagje Puzzelen kun je inboeken bij denboschevenementen.nl. Inhuur en beschikbaarheid e-choppers via beleefroute.nl of via wow-e.nl

Duur: 3 uur Aantal: Minimaal 10 personen

Inclusief:

  • Enthousiaste begeleiding
  • Via denboschevenementen.nl

  • Professionele puzzeltocht
  • Via Denboschevenementen.nl

  • e-Chopper voor iedere deelnemer

Ook wij nemen de richtlijnen van het RIVM serieus opdat Covid-19 heel snel verslagen zal zijn. De groepen waar je mee vetrekt zijn maximaal 10 personen. Hier zit minimaal 5 minuten tussen iedere groep.

Uitgifte van de verhuur doen wij op gepaste afstand. e-choppers worden door ons voor uitgifte gedesinfecteerd. Betalingen per betaallink.

Pech onderweg, dan zorgen wij binnen een half uur voor vervangend vervoer of we brengen je naar de start locatie.