Chopperen en Speciaal Bierproeverij

Bourgondisch Den Bosch met afsluitende Bierproeverij
door Bossche Brouwers

Deze tour is een absolute aanrader voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes of een personeelsuitje.

In 1 middag proef je de specialiteiten van Den Bosch en maak je kennis met de ambachtelijk gebrouwen bieren van de Bossche Brouwers.

 • We ontvangen je gezelschap met een echte Bossche bol en een kopje koffie of thee op een van onze horeca locatie’s bij de Tramkade.
  Voor dat je gaat genieten van de  Bossche bol geven we uitleg over het gebruik van de e-choppers en overleggen we de beleefroute. De route brengt je langs de dorpen de Bossche broek en een deel door de Meijerij. 
 • Na ongeveer een uur chopperen op een stoere e-Chopper stoppen we voor een boerenlunch op een bourgondische top locatie.
 • Na de lunch is het nog een stukje touren naar de Tramkade. Waar de brouwers van de
  de Bossche Brouwers voor jullie klaarstaan.

Hier hebben ze meer dan 200 speciaalbieren en eigen gebrouwen bieren. Zij maken een keuze uit 5 speciaalbieren speciaal voor jou groep. Natuurlijk hoort hier ook een luxe borrelplank bij met parmaham, kaas en bitterballen . Bossche Brouwers zit in het silogebouw van mengvoederfabriek de Heus op de Tramkade in Den Bosch, het rauwe stukje van onze bourgondische stad.  

 1. Min aantal personen 4
  Max aantal personen 30
 2. Kosten p.p. €99

Inclusief huur e-Choppers, Bourgondische route, 1 x koffie/thee, 1 x Bossche bol, boerenlunch, 5 speciaalbieren, Luxe borrelplank per vier personen.
Exclusief overige drankjes en hapjes

Itinerary

Dag 1
Bourgondisch Den Bosch met een bier proeverij door de De Bossche Brouwers

Deze tour is een absolute aanrader voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes of een personeelsuitje.

Tour info

 • 4-30 personen
 • 18