Bois le Duc

Bois le Duc

Onze unieke Bois le Duc tour is een volledig ontzorgde “Beleef route” rond-om Den Bosch. Zowel op de weg, de natuur als op het water. Alle elementen voor de perfecte vrijgezellendag, vriendenuitje of neven- en nichtendag.

Regel zelf de gezelligheid, tijdstip van aanvang en wij doen de rest. Deze route start vanaf de Tramkade waar de e-choppers al voor jullie klaar staan, na uitleg en een proefrondje op de choppers ontvangen jullie van ons de route.

Na ongeveer een half uur rijden is de eerste afstapper, bij onze partner Den Boerderij staat een heerlijke boerenlunch voor jullie klaar. Het vervolg van de tour neemt jullie mee langs de Aa de Dommel en de Dieze. Brengt je door dorpen als Haaren, Helvoirt en Vught. Beleef het buitenleven en stop eens bij een lokale boerderij voor aardbeien, asperges of een theehuisje.

Na deze zeer leuke tour nemen wij de e-Choppers weer in ontvangst, en kunnen jullie op steenworp afstand van onze locatie aan boord bij de schipper van de sloep. Deze ervaren schipper vaart jullie langs de mooiste plekjes van Den Bosch vanaf het water!

Minimaal 8 personen
Maximaal 20 personen

Deze Bois le Duc route is inclusief:

  • e-Choppers 3 uur en routebeschrijving (App)
  • Lunch
  • Luxe sloep met schipper twee uur
  • Drankjes op de sloep (invulling in overleg Bier,wijn en fris)

Ivm Covid19 dient de e-Chopper toer en de Toer met de sloep, en de boerenlunch bij D’n boerderij apart geboekt te worden.