Bois le Duc

Bois le Duc

Onze unieke Bois le Duc tour is een volledig ontzorgde “Beleef route” rond-om Den Bosch. Zowel op de weg, de natuur als op het water. Alle elementen voor de perfecte vrijgezellendag, vriendenuitje of neven- en nichtendag.

Regel zelf de gezelligheid, tijdstip van aanvang en wij doen de rest. Deze route start vanaf de Tramkade waar de e-choppers al voor jullie klaar staan, na uitleg en een proefrondje op de choppers ontvangen jullie van ons de route.

Na ongeveer een uur rijden is onze favoriete lunchlokatie. Bij de Oude Herberg Cromvoirt staat een heerlijke boerenlunch voor jullie klaar. Het vervolg van de tour neemt jullie mee langs de Ijzerenman, Aa de Dommel en de Dieze. Brengt je door dorpen als Cromvoirt, Helvoirt en Vught. Beleef het buitenleven en stop eens bij een lokale boerderij voor aardbeien, asperges of een theehuisje.

Na deze zeer leuke tour nemen wij de e-Choppers weer in ontvangst, en kunnen jullie op steenworp afstand van onze locatie aan boord bij de schipper van de sloep. Deze ervaren schipper vaart jullie langs de mooiste plekjes van Den Bosch vanaf het water!

Minimaal 8 personen
Maximaal 20 personen

Deze Bois le Duc route is inclusief:

  • e-Choppers 3 uur en routebeschrijving (App)
  • Lunch
  • Luxe sloep met schipper twee uur
  • Drankjes op de sloep (invulling in overleg Bier,wijn en fris)

In verband met de vaartijden dient de sloep minimaal twee weken van te voren geboekt te worden. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor Zelf varen. Dit gaat in groepjes van zes mensen per boot.