Wij zijn een onderneming bestaande uit familie en vrienden en werken samen met partners waar we ons prettig bij voelen. Allen hebben als doel groepen een leuke beleving te verzorgen.

Keuze voor beleefroute.nl?

We geloven dat een leuke tijd met collega’s, vrienden of familie bijdraagt aan een langdurige verbinding. Wij doen dit door ons in te leven in groepen, ontzorgen en persoonlijk contact. Door de inzet van eigen e-bikes en e-Choppers en het zelf samenstellen en ontdekken van routes, horeca en logies kunnen we een uitdagende beleefroute garanderen. 

Eigen verhuurlocatie

Op de Tramkade in Den Bosch (Mengfabriek). Hebben we een eigen locatie. Hier zorgen voor het opladen van de e-Choppers en samen met partners worden deze onderhouden.  

Je kunt spullen achterlaten in een gesloten ruimte en we hebben een kluis voor waardevolle spullen. Daarnaast kunnen we lunch meegeven en hebben we gekoelde dranken voor bij de start of terugkomst. 

Bij koud weer is het mogelijk tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van handschoenen en ponchos. Wil je gebruik maken van een fietshelm dan kan dit in onderling overleg. Wel graag vooraf aangeven. 

Voor grote groepen > 40 personen werken we samen met e-chopper partners met eigen vervoersmiddelen die in heel Nederland ingezet kunnen worden.  

Een selectie van onze verzorgde events

 • Vriendinnenuitjes met Boerenlunch
 • e-Choppertour op maat voor Clubgenoten en aanlsuitende boottour met hapjes 
 • Familie uitjes met speurtocht en opdrachten
 • Coaching en e-chopper event voor  Advocatenkantoor
 • Avond tour met afsluitende BBQ en bierproeverij 
 • Circulaire presentaties, rondleiding en e-Choppertour met proeverij

Eigen ontvangst en vergaderlokatie

Groepen kunnen genieten van koffie/thee en een Bossche bol van Jan de groot bij ontvangst in het Ketelhuis. Ook wel bekend als de circulaire hub van Brabant. Hier verzorgen wij tevens coaching sessie en vergaderingen. Het Ketelhuis beschikt ook over toilet en sanitair om je even op te frissen of om te kleden. 

Verzekering en garantie

Al onze voertuigen zijn WA verzekerd. De e-Choppers zijn juridisch snor-fietsen. Ze gaan niet harder dan 25km per uur en je hoeft geen helm op. De e-Choppers zijn voorzien van 20Amp accu’s die gegarandeerd 60km kunnen rijden op maximale snelheid. .

(3) Reacties

 1. Jeroen vdPasch

  Geweldig goed georganiseerd! Super leuke dag. Thanks

 2. Demi

  Een geweldige bourgondische route mogen maken! Een echte aanrader, heerlijke dag gehad!

 3. John Bestebreur

  Geweldige service ontzettend leuke E-chopper tour gemaakt in Den Bosch en omgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *